Brussels Airport

Een prive-chauffeur om u naar Brussels Airport te brengen? Dan zit u hier goed. Luchthaven Brussel is erg populair onder de Nederlanders, en daar zijn wij erg blij mee. Onze prive-chauffeur brengt en haalt u in uw eigen auto, of auto van de zaak, van en naar Brussel Airport. U kunt er ook voor kiezen om alleen gebracht te worden en enkele periode later op een andere luchthaven weer opgehaald te worden. Alles is mogelijk met een prive-chauffeur.

Brussels Airport, oftwel Luchthaven Brussel is goed te bereiken met de auto en uit onze ervaring blijkt dat de doorstroming van verkeer rond Brussel Airport goed geregeld is. In overleg met onze prive-chauffeur wordt er een tijd van aanvang besproken op een bepaalde locatie in Nederland, dan rijdt onze prive-chauffeur in een beschikbaar gestelde auto u naar Airport Brussels, er wordt ten alle tijden meegedacht over de rit en het op tijd bereiken van uw vlucht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een rit met prive-chauffeur naar Luchthaven Brussel, dat kost u niks en heeft u direct een indruk van de investering die dit met zich meebrengt.

direct reserverenofferte aanvragen

Contactgegevens Brussels Airport

Brussels Airport
BE-1930 Zaventem

In de meeste navigatie systemen staat Brussels Airport onder POI (Points Of Interest). Als alternatief kunt u het kruispunt A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem invoeren. Dit kruispunt ligt aan het begin van de toegangsweg tot luchthaven Brussel.

Geografische coördinaten:
N 50° 54' 05"
E 04° 29' 04"

Helpdesk Brussels Airport

0900/700 00 (€ 0,50/min) vanuit België of +32 2 753 77 53 vanaf een vast toestel in het buitenland.

Bellen kan elke dag van 7.00 tot 22.00 uur.

Website: http://www.brusselsairport.be/nl/