Tarieven

Privechauffeur
Het uurtarief van BBG Chauffeursdiensten bedraagt €19,95 exclusief 21% BTW. Dit tarief gaat in op het moment van de aanvangtijd wat vooraf is besproken met de klant. Wanneer het startadres afwijkt van het eindadres zal de reistijd en reiskosten openbaar vervoer in rekening worden gebracht. Er wordt bij reservering altijd minimaal 4 uur in rekening gebracht. Heeft u een afwijkend wensen of wilt u een scherpe vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Kort & duidelijk:
- Uurtarief: €19,95 exc. btw. per uur vanaf aanvangstijd
- Minimale reservering 4 uur
- Administratie- en reseveringskosten per reservering €15,-
- Facturering achteraf (Bankoverschrijving en iDeal mogelijkheid)
- Weekendtoeslag en nachtritten +50%. Feestdagen toeslag van 100% op het uurtarief
- Genoemde tarieven gelden voor een prive-chauffeur met gebruik van de auto van de klant
- Offerte aanvraag »
- Direct reserveren »

Toeslagen
Voor avond/nacht (23:00 - 7:00 op werkdagen) - en weekendritten hanteren wij een toeslag van 50% op het uurtarief. Op erkende feestdagen hanteren wij een toeslag van 100% op het uurtarief.

Spoed
Binnen 24 uur een prive-chauffeur nodig? In geval van spoed doen wij er alles aan een prive-chauffeur voor u te regelen, helaas kunnen wij geen garantie geven. Voor deze spoedservice betaalt u eenmalig een toeslag van €35,00.

direct reserverenofferte aanvragen

Voor alle overige voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Deze zijn altijd van toepassing wanneer u gebruik maakt van onze diensten.