Prive Chauffeur

Bent u op zoek naar een prive-chauffeur? Hier op Prive-Chauffeur.com bent u aan het goede adres! U bent slechts een paar klikken verwijdert van een productieve rit naar die belangrijke afspraak. U komt volledig voorbereidt op de vergadering omdat u de rit naar de andere kant van het land rustig achterin kon zitten. Ook wanneer het voor u  tijdelijk niet mogelijk is om zelf te rijden kan een prive-chauffeur een uitkomst bieden. Dit wordt in sommige gevallen zelfs gedekt door de verzekering. Vraag direct een offerte aan!

Wij rekenen uiterst schappelijke tarieven, voor slechts €19,95 per uur exc.btw. verzorgen wij een prive-chauffeur die u in uw auto heel Nederland door kan rijden. U hoeft slechts een begintijd en een verwachtte eindtijd (die natuurlijk tijdens de rit kan veranderen) aan te geven en wij regelen de rest. Een prive-chauffeur rijdt in uw auto met u achterin.

De prive-chauffeur is representatief gekleed (pak en stropdas) en spreekt meerdere talen. De prive-chauffeurs van BBG Chauffeursdiensten zijn intern opgeleid en krijgen een uitgebreide briefing bij elke rit. Ze hebben een geheimhoudingsclausule getekend en hanteren bepaalde basisregels tijdens de rit. Elke chauffeur heeft minimaal HBO niveau en is tenminste 25 jaar. Wij maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen bij de selectie van chauffeurs. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een prive-chauffeur die u eerder heeft gereden, dan zullen wij proberen deze weer voor u te regelen.

direct reserverenofferte aanvragen

Bekijk onze tarieven voor meer informatie. Leest u ook de algemene voorwaarden die bij elke overeenkomst met BBG Chauffeursdiensten van toepassing zijn.

In de buurt een prive-chauffeur nodig?

- Prive-chauffeur Friesland
- Prive-chauffeur Groningen
- Prive-chauffeur Drenthe
- Prive-chauffeur Flevoland
- Prive-chauffeur Noord-Holland
- Prive-chauffeur Overijssel