Disclaimer Prive-Chauffeur.com

Door deze website te bezoeken en te gebruiken aanvaardt u dat deze gebruiksvoorwaarden en alle die elders op deze website vermeld zijn van toepassing zijn en worden deze voorwaarden geacht uitdrukkelijk door u te zijn aanvaard. Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden, dan dient u deze website niet te gebruiken.

De inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt worden. Prive-Chauffeur.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de pagina's die via ons worden bezocht.

Prive-Chauffeur.com biedt links aan naar andere websites en pagina’s. Prive-Chauffeur.com is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de urls, sites, en pagina's die toegankelijk zijn door het volgen van de aangeboden links. Prive-Chauffeur.com heeft geen zeggenschap over deze websites noch is Prive-Chauffeur.com verantwoordelijk voor de inhoud.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van Prive-Chauffeur.com, waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan Prive-Chauffeur.com, en worden voorbehouden. Alle rechten zijn voorbehouden aan Prive-Chauffeur.com, tenzij anders vermeld. Logo's en afbeeldingen van automerken vallen onder copyright van het automerk. Leest u in alle gevallen onze algemene voorwaarden.